2018-09-10 03:59:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nyakig ül majd a munkában

Napi horoszkóp szeptember 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19
Mindent könnyen sikerül elvégeznie, amit betervezett. Nem marad holnapra elintéznivaló, sem nem szeretett munka. Ne hagyja figyelmét elterelni. Este nyugodt hangulatban mindent tisztázhat a kedvesével.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Három bolygó is áll a Szűz jegyében, és ez megkönnyíti a startot ezen a héten. Szinte úgy érzi, hogy segítőkész szellemek állnak az ön oldalán, mert annyira jól sikerül minden. Ehhez nem is kell különösebben igyekeznie, elég, ha hozza a szokásos formáját.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nyakig ül majd a munkában. Most megmutathatja mire képes, és ennek megfelelően értékelik önt az emberek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai nap kedvez az újdonságoknak és a kalandoknak. Az anyagi ügyektől maradjon távol. Az esti rendezvényen új ismeretségeket köt, akik fellelkesítik.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma sok követelményt támasztanak önnel szemben, kötelességek várják, ezeket sajnos nem lehet elhalasztani. A problémákon úrrá kell lennie. Gyakorlati feladatok követelik meg a figyelmet. Ezek megoldásával nagyon jól tud majd előre haladni. Ma ne menjen vásárolni, hagyja otthon a bankkártyáját. Este rakjon rendet a papírjai között.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Nap már a Szűz jegyében jár, a Mars viszont visszalépett a Bak jegyébe. Ez átlagon felüli teljesítményre teszi képessé. Nem kellene véka alá rejtenie a tehetségét. Mindenekelőtt délután lesz jó formában, és egy nehéz helyzetben képes lesz jó teljesítményt nyújtani. Lehetséges, hogy valaki magánúton kér tanácsot öntől, mert nagyon tisztán látja majd a dolgokat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az ön 12. sorsterületére esik. Most nem szabad elvárnia, hogy tökéletesen tudjon teljesíteni. Szép lenne, ha lenne ideje saját magára, és talán egy órácskára visszavonulhatna a mindennapok taposómalmából. Ezt a napot használja arra, hogy áttekintést szerezzen magának, rendezze a dolgait, és rendet tudjon teremteni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jól kezdődik a nap. A bolygók megengedik, hogy ezt a napot viszonylagos hanyagsággal töltse el. Nem érezheti magát túlságosan korlátok közé szorítva, és sok mindent sikerül elvégeznie abból, amit mára tervezett.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szerelmi kapcsolatát egy váratlan esemény zavarhatja meg. Minden önuralmára szüksége lehet, ha jóban akar maradni kedvesével.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Barátságos hangulatban, nagyon jól kezdődik a napja. A Mars a Bak jegyébe lépett vissza, ellátja önt energiával, és öntudatos fellépését is neki köszönheti. Fáradság nélkül érvényesítheti az igényeit, és bizonyos terveihez is támogatást kaphat. Ez csodálatos és nagyszerű érzést ad önnek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szerencsés változásban reménykedik karrierjét illetően. Céljai eléréséhez szüksége van nyelvtudásra is. Ne várjon holnapig a tanulással!


Halak: II. 19. - III. 20.
Riasztó helyzettel kell megbirkóznia. Ha alaposabban megvizsgálja a körülményeket, rájön, hogy elefántot csinált a bolhából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: